29 d’agost del 2011

WU LYF


WU LYF és l'acrònim, de World Unite! Lucifer Youth Foundation, rere el qual s’oculten quatre individus que, segons les seves pròpies paraules, fan Heavy Pop, música popular amb la seva ànima molestant la seva boca. Amb la voluntat de ser més que una banda en el sentit que el Barça és ‘més que un club’.

Aquesta grandiloqüència verbal, però, queda musicalment reflectida, a la perfecció, en el seu esperadíssim debut discogràfic "Go Tell Free to the Mountain". Un disc que és com un rèquiem pel nou mil·lenni, com un revers distòpic del bon començament utòpic, "Ágætis byrjun", dels islandesos Sigur Rós.



no matter what they said
dollar is not your friend


El clip, realitzat pel vídeo i fotoperiodista Fil Kaler, transforma "Dirt" en un autèntic manifest audiovisual, amb imatges de manifestacions londinenques d'estudiants, que sembla tota una premonició dels disturbis apocalíptics, el juliol passat, a Anglaterra.

1 comentari:

  1. Ni coneixia el grup ni havia sentit parlar mai de heavy pop com a gènere real i no com un híbrid pejoratiu. Aviam que més trobo d'aquesta gent. Gràcies per la descoberta!

    ResponElimina