6 de juny del 2010

RE-VEURE ELS MISHIMA


Quan dimecres passat vaig piular "cap a veure com el Carabén murmura les seves cançons", al meu twitter, ignorava totalment allò que em trobaria després. Fins llavors, tot concert dels Mishima que havia vist es caracteritzava per un surfejar de cançons. I la sensació que existien dos grups, un d'estudi brillant i un de directe apagat, amb el mateix nom i discografia, augmentava en el temps.



Però com que alguna cosa no parava de dir-me que aquella nit seria especial, finalment vaig comprar-me l'entrada. I aquest cop no em van fallar. A mesura que passen els dies, creix la certesa que allò va ser un concert històric. Un autèntic regal en tots els sentits. Com el set list que ens van donar a l'entrada.

Com es pot observar, van oferir un repàs, més que generós, a gran part del seu repertori. Incloent-hi el seu hit 'Un tros de fang' o una de les meves preferides de sempre com és 'Eterna com Roma'. Amb l'afegitó d'una aparició estel·lar dels Manel, just abans dels bisos, re-interpretant 'Cert, clar i breu', que va immortalitzar el meu cosí Xandri.


Amb tot, aquesta altra aparició del Col·lectiu Brossa re-interpretant 'L'estrany' amb David Carabén, diríem que la meva cançó Mishima, va ser el moment del concert que difícilment s'esborrarà mai de la meva memòria.

5 comentaris:

  1. Vaig tan a la meva bola en qüestió de música (és una altra manera de dir que visc completament despistada) que vaig descobrir els Mishima el dia que l'@emgiro va retuitejar al teu cosí. També va ser la primera vegada que vaig escoltar els Manel. Ja no dic res d'Els amics de les arts, no els he escoltat mai.
    Potser hauré de fer l'exercici d'escoltar-los ni que sigui per poder opinar, en cas de voler-ho fer.
    El que puc dir és que el 'cert, clar i breu' s'enganxa com una mala cosa i que veure com respon el públic fa posar la pell de gallina.

    ResponElimina
  2. Mishima en disc valen molt la pena. I el passat dia 2 van estar pletòrics.

    Respecte els Manel encara els tinc en quarantena. Tot esperant el seu segon disc.

    I els Amics no els suporto... ni en disc ni en directe. No els hi veig ni trobo la gràcia per enlloc.

    ResponElimina
  3. Ostres! tu també hi eres?
    No parem d'acumular grans moments a l'Apolo. Va ser un concert molt, molt gran.
    Però mai acabem de trobar-nos: a veure si ho aconseguim el dia 19 amb marató de pelis! (l'anunciaré bé avui o demà).

    ResponElimina
  4. http://www.facebook.com/#!/pages/jo-vaig-estar-al-concert-epic-de-Mishima-a-la-Sala-Apolo/127953433889966

    ResponElimina
  5. jordi,

    Doncs sí. Tot i que el Dominique A és sempre sublim. Ens veiem a "Time Bandits"...

    Andreä,

    gràcies! ja m'hi he apuntat.

    ResponElimina